KICKSTART:

Mentaal én fysiek fit in 10 weken!

 

 

Lukt het je niet om op eigen houtje zowel mentaal als fysiek fit te worden of te blijven? Heb je al 100 keer een abonnement in de sportschool genomen en ben je al even vaak niet gegaan? Doe je echt je best om weer op je oude niveau te komen, maar weet je niet waar je de power vandaan moet halen? Of heb je nog nooit gesport maar zie je heus wel in dat een gezond lichaam een must is om volop van het leven te kunnen genieten? Wij geloven dat hoofd en lijf altijd met elkaar verbonden zijn en daarom ontwikkelden wij KICKSTART: een mentale en fysieke total check-up van jezelf.

 

Grote stappen zonder calorieën tellen of dure abonnementen.

Samen met Stephan, founder van Like a Viking, bied ik jou de ultieme KICKSTART om zelf te ontdekken en te ervaren wat een gezond lichaam en een gezonde geest voor jou kunnen betekenen. Door te ervaren wat sporten met je doet, in combinatie met laagdrempelige en praktische coaching, sla je twee vliegen in een klap en zul je jezelf over all enorm zien groeien. Wij gaan ervoor zorgen dat je in 10 weken tijd zowel fysiek als mentaal op een vrolijke manier grote stappen zet. Zonder ingewikkelde diëten, calorieën tellen of dure abonnementen. Gun jezelf deze uitdaging: laagdrempelig en leerzaam, gezellig en inspirerend en bovenal een boost voor je algehele gezondheid. Wát een mooie investering!

 

Coaching

Heidi: “Coaching is niet eng of zweverig, maar vooral een verrijking wanneer je iets aan jezelf wilt veranderen of wanneer je aan je eigen ontwikkeling wilt werken. Nadat we samen je doel hebben geformuleerd, gaan we onderzoeken hoe je ervoor kunt zorgen dat je bewuste keuzes maakt die bijdragen aan mentale gezondheid. Vaak zit er achter niet sporten of niet goed voor jezelf zorgen een coachvraag. 'Waarom maak je keuzes die je eigenlijk niet wilt maken?' Coaching zorgt voor helderheid en nieuwe inzichten. Daardoor wordt je leven lichter en leuker en zul je je doelen makkelijker halen (bijvoorbeeld: fit en energiek worden) en zul je meer naar voor jou belangrijke waarden leven (bijvoorbeeld: goed voor mezelf zorgen). De coaching bestaat uit vier (wandel)sessies die jou een waardevolle check-up van jezelf bieden: waar loop je tegenaan, wat zijn je valkuilen en wat kun je zelf doen om te veranderen? ”

 

Bootcamp

Stephan: “Alles kan, als je maar wilt” is mijn motto vanuit Like A Viking. En wanneer wil je iets? Wanneer je het leuk vindt, toch? Mijn lessen zijn altijd leuk en uitdagend voor ieder niveau. Uiteraard houd ik rekening met eventuele beperkingen. Ik ben streng (dat oefeningen goed worden uitgevoerd is namelijk het allerbelangrijkst) met een enorme glimlach (want van te serieus houd ik niet). 

 

Tijdens KICKSTART bootcampen we twee keer per week, lekker in de buitenlucht. We werken volgens het full body workout-principe: tijdens elke les trainen we het hele lichaam, waarbij de focus ligt op een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Uiteraard houd ik je progressie (belastbaarheid, techniek en uithoudingsvermogen) bij. Persoonlijk vind ik het esthetische aspect minder belangrijk, het gaat meer om de fun. Uiteraard doet sporten iets met je lichaam, maar aangezien dat voor iedereen anders is, doe ik daarover nooit beloftes. En tot slot ontvang je tijdens elke les een interessante tip over voeding, meestal vanuit het oogpunt van de training. 'What to eat before and after' bijvoorbeeld."

 

Full focus

Tussen de sportlessen en coachings door ontvang je van ons opdrachten die ervoor zorgen dat je continue scherp en gemotiveerd blijft, waardoor deze 10-weekse een mega positief effect zal hebben. Jouw commitment gedurende dit programma is essentieel. Dat betekent twee keer in de week bootcampen, meedoen aan de coaching en het maken van de tussentijdse opdrachten. Alleen dan zal je progressie ongekend zijn.

 

Waarom werkt dit?

- Je traint in een kleine groep, zodat intensieve en goede begeleiding tijdens het sporten wordt gegarandeerd.

- Vier inspirerende coachings in Haarlem. 

- Positief veranderen heeft tijd nodig, daarom verheugen we ons om samen met jou 10 weken te gaan knallen!

 

Kosten: 299 euro ex btw

 

Aanmelden: 

Wil jij investeren in jezelf?  Aanmelden of vragen stellen kan via heidi@heidicoacht.nl of bel 06-18518791. En omdat wij geloven dat samenwerken alles leuker maakt, krijgen jij en een maatje 10% korting op de totaalprijs wanneer jullie je gezamenlijk inschrijven.

 

PS: Heb je na deze 10 weken helemaal de smaak te pakken of wil je verder werken aan jezelf, dat kan uiteraard! 

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl