Kies op tijd voor jezelf en voorkom extreme stress of een burn-out.

 

Je kunt grote problemen zoals een burn-out voorkomen door op tijd voor jezelf te kiezen. Misschien ben je op dit moment ontevreden, onrustig of ervaar je meer stress dan normaal gesproken. Deze gevoelens komen veel voor en soms lossen ze vanzelf op, maar vaak genoeg houden ze te lang aan. Door op tijd voor jezelf te kiezen, voorkom je een hoop ellende. Wandelsessies zorgen meteen voor meer ademruimte en een frisse blik. Reflecteren wordt makkelijker door alles letterlijk te laten stromen. Kies voor verfrissende wandelingen in de buitenlucht wanneer je behoefte hebt aan meer balans en energie. We  kletsen niet over koetjes en kalfjes, maar pakken meteen jouw thema aan.

 

Gun jezelf de rust en ruimte van de natuur, gecombineerd met een kritische blik op jezelf. Buiten is het makkelijkers om eerlijk naar jezelf te kijken en keuzes te maken die passen bij wie je bent. Kosten voor een pakket van vier sessies: EUR 340,00 ex btw (particulier).

 

Indien je klachten werkgerelateerd zijn, dan kun je je werkgever vragen om de kosten op zich te nemen. Deze zijn aftrekbaar voor de belasting. Het is ook mogelijk om een losse wandelsessie af te nemen. De kosten hiervoor bedragen EUR 85,00 ex btw (particulier).

 

Leonie (32), één van mijn wandelcoachees: “Ik heb verschillende coachtrajecten gevolgd, maar een sessie in de natuur is heel anders. De stilte, het bewegen en de verrassende vragen van Heidi, zetten je aan het denken. Dat denken stopt niet na de wandeling. Wandelsessies helpen mij om scherp te blijven en op tijd bij te sturen, waardoor ik meer ontspannen in het leven sta.”

 

Wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van wandelcoaching | Agnes van den Berg: omgevingspsycholoog en hoogleraar natuurbeleving in Groningen en gespecialiseerd in onderzoek naar natuur en gezondheid deed in 2014 onderzoek naar de effecten die wandelcoaching hebben. Zij concludeerde dat deelnemers onder andere:

  • Een lagere hartslag en bloeddruk hebben
  • Zich beter kunnen concentreren
  • Meer aandacht hebben voor zichzelf en de ander
  • Meer gefocust kunnen nadenken over lastige zaken in hun leven
  • Meer rust ervaren en tevredener zijn
  • Meer zelfvertrouwen hebben
  • Meer plezier ervaren in de dingen die ze doen
  • Makkelijker en doelgerichter overgaan tot actie 

 

Vragen of aanmelden? Bel of mail me voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl