Een korte en krachtige sessie waarbij je focust op wat echt belangrijk is.

 

Ben je de gejaagdheid van je leven en je volle agenda plus alle bijbehorende verplichtingen soms beu? Omdat het je maar niet lukt om stil te staan bij de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Tijdens de korte power sessies zoomen we in op een onderwerp dat nu centraal voor je staat en waar je kritisch naar wilt kijken. Soms is een sessie al genoeg, maar soms heeft een thema meer tijd en aandacht nodig. De 45 minuten sessie plan je in wanneer dat nodig is, je zit dus nergens aan vast. 

 

When you focus on the good, the good gets better. Door te focussen op wat écht belangrijk voor je is, haal je eerder je doelen. En voel je je krachtiger: je weet waar je mee bezig bent. Geen geneuzel, maar doen wat er toe doet. 

 

De power van 45 minuten focus. Weinig focus en een gejaagd gevoel zijn super vervelend en vooral belemmerend. Daarom bied ik krachtige en korte ‘focus-gesprekken’ van 45 minuten aan (face to face in Haarlem/Amsterdam en omgeving of FaceTime). Aan de hand van mijn objectieve e blik en vragen help ik je om te kijken naar dat wat echt belangrijk voor je is. Skip de bijzaken, ga voor de hoofdzaak. 

 

Tijdens deze korte sessie help ik je voortdurend om te trechteren. Om chaos te ordenen. Om helder te zien wat nodig is. En dan sluit jij het gesprek met nieuwe energie en inzichten af. Klaar om met een frisse blik verder te gaan. 

 

DUS: ‘When life gets blurry, adjust your focus.’ 

 

Leonie (32) boekt regelmatig een korte sessie: “Ik heb verschillende coach trajecten gevolgd, maar een power sessie is heel anders. De rust en de focus in combinatie met de verrassende en kritische vragen van Heidi, zetten je aan het denken. Dat denken stopt niet na de sessie. Deze sessies zijn voor mij de perfecte manier om scherp te blijven en op tijd bij te sturen, waardoor ik meer ontspannen in het leven sta.”

 

Een 45 minuten focus-sessie kost EUR 45,00 ex btw per keer en is los af te nemen. 

 

Vragen of aanmelden? Bel of mail me voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl