Intuïtieve ontwikkeling centraal

Er zijn zoveel life coaches. En er zijn zoveel mooie manieren om ervoor te zorgen dat jij vanaf vandaag dicht bij je gevoel zult blijven. Ik geloof dat je bij de juiste persoon terecht komt wanneer je je daarvoor openstelt. Ik heb ervoor gekozen om in mijn coachpraktijk te focussen op mijn eigen, unieke concepten waarbij het draait om balans, intuïtie en zelfbewustzijn. Deze thema's vormen ook in mijn eigen leven een rode draad. Stilstaan. Voelen. Daar blijven. Bewust stappen zetten.

 

Nuchter en sensitief. Ik ben een nuchtere Groningse, gemixt met een aardige dosis Randstedelijke gedrevenheid. Dat gecombineerd met mijn sterk ontwikkelde sensitieve kant, maakt dat mensen die mij goed kennen, mij typeren als loyaal, authentiek, warm en kritisch. Een fijn pakketje eigenschappen waar ik dankbaar voor ben en die bij mij horen als mens, maar ook als life coach. 

 

Wil jij vrijer leven en meer genieten? Je bent welkom. Ik coach vanuit huis, op locatie bij bedrijven, in de buitenlucht (denk aan duinen, bos, stadspark of strand) of vanuit een fijne coach locatie in Haarlem, Amsterdam, Zwolle of Groningen.  

 

Samen met een coach werken aan jezelf: een groot cadeau

Nadat ik mijn coach opleiding in Amsterdam afrondde, kon ik eindelijk gaan doen wat ik het liefste doe: samen met coachee aandachtig en rustig kijken naar dat wat aandacht nodig heeft. Zodra dat helder is, is het telkens weer bijzonder om te zien wat het krachtige en soms zelfs magische effect van coaching is. In de wereld waarin wij leven is er vaak te weinig aandacht voor echte verbinding met onszelf, met de mensen om ons heen en de doelen die we voor ogen hebben. Door te kiezen voor een goede coach zul je ervaren dat verbinding met jezelf de basis vormt voor een leven waarin je in balans bent. Wanneer je het jezelf gunt om op dit vlak te groeien, dan wordt je leven leuker. Natuurlijk horen negatieve emoties zoals angst, stress en verdriet daar ook bij. Maar juist door het vergroten van vertrouwen in jezelf, ben je daar beter tegen bestand wanneer aandacht voor jezelf een belangrijke plaats in je leven inneemt.

Gecertificeerd life coach

Coach Intensive, NOBCO accreditatie op Practitioner niveau | NONONS (2016)

Diverse cursussen, trainingen en workshops op het gebied van Positieve Psychologie, ACT, Voice Dialogue en Mindfulness.

Kennismaken? Neem gerust contact op


Life coach Heidi Kruize in haar praktijk in Haarlem
Foto: Jos van Beusekom

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl

Logo certificering Nonons coaching