Ik gun iedereen rust en balans. Coaching draagt daaraan bij.

Kies voor verbinding met jezelf.

Nadat ik mijn coach opleiding in Amsterdam afrondde en mezelf had geregistreerd als geaccrediteerd coach, mocht ik meteen in de praktijk brengen wat ik het liefst doe: aandachtig en rustig gesprekken voeren. Mensen zo begeleiden naar die plek in hun gedachtenwereld waar alle antwoorden en nieuwe inzichten (soms diep) verborgen liggen. En eenmaal daar is het telkens weer bijzonder om te zien wat het krachtige en soms zelfs magische effect van coaching is. In de wereld waarin wij leven is er vaak te weinig aandacht voor echte verbinding met onszelf, met de mensen om ons heen en de doelen die we voor ogen hebben. Door te kiezen voor een goede coach zal je ervaren dat verbinding met jezelf de basis vormt voor een leven waarin je in balans bent en in je kracht staat. Wanneer je het jezelf gunt om op dit vlak te groeien, dan wordt je leven leuker. Natuurlijk horen angst, verlies en verdriet daar ook bij. Maar juist door het vergroten van vertrouwen in jezelf, leer je om beter om te gaan met moeilijke gevoelens en situaties. 

Balans, intuïtie en zelfbewustzijn.

Er zijn zoveel coaches. En er zijn zoveel mooie manieren om ervoor te zorgen dat jij vanaf vandaag dicht bij je gevoel zult blijven. Ik geloof dat je bij de juiste persoon terecht komt wanneer je je daarvoor openstelt. Ik heb ervoor gekozen om in mijn coach praktijk te focussen op mijn eigen, unieke concepten waarbij het draait om balans, intuïtie en zelfbewustzijn. Deze thema's vormen ook in mijn eigen leven een rode draad. Stilstaan. Voelen. Daar blijven. Bewust stappen zetten.

 

Nuchter en sensitief. Ik ben een nuchtere Groningse, met inmiddels ook een aardige dosis Randstedelijke gedrevenheid op zak. Dat gecombineerd met mijn sterk ontwikkelde sensitieve kant, maakt dat mensen die mij goed kennen, mij typeren als loyaal, authentiek, warm en kritisch. Een fijn pakketje eigenschappen waar ik dankbaar voor ben en die bij mij horen als mens, maar ook als coach. 

 

Wil jij vrijer leven en meer genieten? Je bent welkom. Ik coach vanuit huis, op locatie bij bedrijven, in de buitenlucht (denk aan duinen, bos, stadspark of strand) of vanuit een fijne coach locatie in Haarlem, Amsterdam, Zwolle of Groningen.  

 

Opleiding.

Coach Intensive, NOBCO accreditatie op Practitioner niveau | NONONS (2016)

 

Diverse cursussen, trainingen en workshops op het gebied van Positieve Psychologie, ACT, Voice Dialogue en Mindfulness.

Kennismaken?


Foto: Caroline Coehorst
Foto: Caroline Coehorst

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl