Over Heidi.

 

Nieuwsgierig. Al zolang ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar de mens, vooral. Na mijn studie Communicatie/Communicatiewetenschappen, werkte ik als journalist voor magazines als Viva, FD Persoonlijk, Libelle en Flair. Ik schreef voornamelijk Human Interest verhalen: eindeloos de diepte in, samen met de verteller. Maar ik wilde meer. Een studie Psychologie misschien? Het werd een geaccrediteerde en intensieve coachopleiding in Amsterdam. Na de afronding begon ik aan een nieuwe fase van mijn leven. Een fase waarvan ik hoop dat die nooit ophoud. 

 

Magisch. Het effect van coaching is magisch. Het zorgt vrijwel meteen voor meer verbinding met jezelf. En dat is in mijn ogen precies wat we nodig hebben, in de hectische wereld waarin we leven. Wanneer je het jezelf gunt om op dit vlak te groeien, dan wordt je leven leuker. Natuurlijk horen angst, verlies en verdriet daar ook bij. Maar juist door het vergroten van vertrouwen en kracht in jezelf, leer je om beter om te gaan met moeilijke gevoelens en situaties. Om jezelf helemaal bloot te kunnen geven, heb je wel wat lef nodig. Maar ik beloof je, ik bied een veilige en warme omgeving, waar dat kan. Het zal je verrijken. 

 

Uniek. Er zijn zoveel coaches. En er zijn zoveel mooie manieren om ervoor te zorgen dat jij je masker af durft te zetten zodat de persoon die je écht bent, zichtbaar wordt. Ik heb ervoor gekozen om in mijn praktijk te focussen op mijn eigen, unieke concepten waarbij het draait om balans, intuïtie en zelfbewustzijn. Deze thema's vormen ook in mijn eigen leven een rode draad. Stilstaan. Voelen. Daar blijven. Bewust stappen zetten.

 

Nuchter en sensitief. Ik ben een nuchtere Groningse, met inmiddels ook een aardige dosis Randstedelijke gedrevenheid op zak. Dat gecombineerd met mijn sterk ontwikkelde sensitieve kant, maakt dat mensen die mij goed kennen, mij typeren als loyaal, authentiek, warm en kritisch. Een fijn pakketje eigenschappen waar ik dankbaar voor ben en die bij mij horen als mens, maar ook als coach. 

 

Wil jij vrijer leven en meer genieten? Je bent welkom. Ik coach vanuit huis, op locatie bij bedrijven, in de buitenlucht (denk aan duinen, bos, stadspark of strand) of vanuit een fijne coachlocatie in Haarlem, Amsterdam, Zwolle of Groningen.  

 

 

Opleiding:

Coach Intensive, NOBCO accreditatie op Practitioner niveau | NONONS (2016)

Diverse cursussen, trainingen en workshops op het gebied van Positieve Psychologie, ACT, Voice Dialogue en Mindfulness.

 

Kennismaken?


Foto: Caroline Coehorst
Foto: Caroline Coehorst

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl