Wat anderen zeggen over de coaching door Heidi.

Astrid (26)

Timemanagement & oplossingsgericht werken

Tijdens het traject was er geen sprake van een hiërarchische verhouding, we waren gelijkwaardige partners. We spraken in vertrouwen, wat te wijten is aan het talent van Heidi om niet te (ver)oordelen. Heidi stelde telkens de juiste vragen waardoor ik op verschillende gebieden tot inzicht ben gekomen. Dit in combinatie met het geven van handvatten en het gebruiken van beeldende modellen heeft ervoor gezorgd dat ik in actie kon overgaan en makkelijker kon veranderen.

Marijke (32)

Persoonlijke effectiviteit

Heidi zette mij door haar interventies (zonder daarmee een directe mening of advies te geven) tot nadenken, maar ook tot actie. De coaching had daardoor effect op mijn dagelijks functioneren en stopte niet bij de gesprekken zelf. Ook heb ik gemerkt dat ik door de coaching aan veel meer leerdoelen heb gewerkt (en ook grotendeels bereikt heb) dan ik in eerste instantie dacht. Om mijn hoofd leerdoel te bereiken waren er ook andere dingen nodig om aan te pakken. Door de coaching werd dit helder voor mij en kon ik concreet aan de slag. Al met al heeft het traject mij veel meer opgeleverd en ben ik erg blij met waar ik nu sta.Milou (27)

Communicatieve vaardigheden

Door de coaching heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen die ervoor zorgen dat ik me beter voel in het dagelijks leven. De gesprekken met Heidi zijn prettig doordat ze me op mijn gemak stelt en goed luistert. Daarnaast zorgen de oefeningen ervoor dat ik ook tussen de sessies door bewust werk aan mijn doelen.

Monique (24)

Zelfvertrouwen

Heidi is een coach met veel tijd en aandacht en een creatieve werkwijze. Het traject heeft in grote mate gezorgd voor bewustwording waardoor ik me in korte tijd zekerder ben gaan voelen. Door de betrokkenheid en interesse was het telkens heel prettig om met Heidi te praten.Filip (24) Zelfvertrouwen

Al in de eerste fase van het traject kwamen er veel meer dingen naar boven waar ik mezelf absoluut niet van bewust was. Onderwerpen waar ik nog totaal niet bij had stilgestaan. Ik vond de sessies met Heidi zo prettig dat ik heb besloten om het traject te verlengen. De inzichten die ik heb gekregen waren eye-openers. Ondanks dat ik al maanden bezig was met onderzoeken hoe ik mezelf kon helpen, had ik de coaching nodig om echt verder te komen. Ik heb mijn zelfkennis verbreed en ik voel mezelf vrolijker en meer positief nu ik dichter bij mezelf ben komen te staan.

Veerle (38) Loopbaantraject

Het loopbaantraject met Heidi was nuttig en waardevol. De sessies hebben me enorm aan het denken gezet en gaven me energie en mooie inzichten om mee aan de slag te gaan. De opdrachten voor thuis vond ik ook heel fijn. Deze gaven mij de ruimte om hetgeen we hadden besproken tijdens de sessies te laten landen, erover na te denken en het vervolgens in de praktijk te brengen. Ik heb mezelf goed leren kennen: ik weet nu wat mijn kwaliteiten en passies zijn. Daardoor ben ik in staat om bewuste keuzes te maken en zal ik geen energie meer steken in solliciteren op een baan die ik eigenlijk niet wil. Ik ben gemotiveerder dan ooit om handen en voeten te geven aan het vinden van een baan die echt bij me past. Het is tijd om mijn gedachten, ideeën en wensen (die al heel lang in mijn hoofd zitten) nu daadwerkelijk om te zetten in daden.

 


Tessa (36) Zelfbeeld & loopbaantraject

In de periode waarin ik contact opnam met Heidi voelde ik me onrustig en onzeker. Er moest iets anders, maar ik wist niet wat. Tijdens het traject hebben we eerst geprobeerd te definiëren waar die onrust vandaan kwam. We hebben gekeken naar mijn waarden, talenten en wensen. Ik heb meer waardering voor mezelf gekregen en ik kijk nu bewuster naar mijn beslissingen en denkwijze. Ik ben er nog niet, maar heb wel het gevoel dat ik door dit traject een basis heb om verder mee aan de slag te gaan. Heidi is een goede coach en een fijn mens. Ze straalt rust uit, luistert goed en stelt daarna de juiste vragen. Ik raad Heidi zeker aan als coach.

Jeltje (32) Onzekerheid & stressklachten

Het is fijn wanneer iemand naar je luistert en je met behulp van allerlei oefeningen naar je situatie en naar jezelf leert kijken. Veel dingen dringen pas echt door wanneer iemand (waar je je veilig bij voelt) je helpt. Zonder deze hulp had ik nooit zo ‘snel’ de eerste stap naar verandering durven zetten. Het voelt als net op tijd. Heidi heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Haar rustige, open en eerlijke houding vond ik heel prettig.

 

Ik heb (helaas) ervaren dat wanneer je lang niet goed naar jezelf luistert of durft te luisteren, je je heel ellendig kunt voelen met lichamelijke klachten tot gevolg. De gesprekken tijdens de ONE DAY MAGIC gaven mij het gevoel dat het ‘echt’ was waar ik in zat. Dat ik me niet aanstelde en dat het zeker geen falen is. Dat het juist krachtig is om er iets aan te doen. Ergens wist ik dat ook wel, maar die bevestiging had ik nodig om echt te veranderen. Ook vond ik het contact na de ODM heel fijn. Er brak voor mij, ook qua werk, een onzekere periode aan en de support was juist toen heel belangrijk. Kortom, heel fijn dat iemand je helpt met een situatie waar je zelf niet uitkomt!

 

 


Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl

Logo certificering Nonons coaching