Loopbaancoaching helpt jou bij het vinden van jouw perfect passende baan.

Niet happy met je werk? Kom in actie.

 

Loop je vast in je werk? Ga je er met lood in je schoenen naartoe of haal je er misschien geen voldoening (meer) uit? Is je huidige baan je overkomen, ben je erin gerold en weet je diep vanbinnen dat dit niet de baan van je dromen is? Of twijfel je misschien of je wel of niet voor jezelf moet beginnen? Een loopbaantraject helpt je om doelgericht te onderzoeken welke baan past bij je dromen, talenten en persoonlijke realiteit.


Focus op kwaliteiten en passies. 

Ik help je door middel van een praktisch en inspirerend traject om je kwaliteiten in kaart te brengen en te onderzoeken waar je energie van krijgt. 

 

Doen wat écht bij je past. Je maakt thuis eerst een uitgebreide persoonlijkheidstest (ter waarde van EUR 95,00). De uitkomst hiervan vormt een stevige basis voor de rest van de gesprekken die we voeren. Tijdens de sessies werken we aan het creëren van meer zicht en een helder beeld op wat je wilt en waar je goed in bent. Precies wat je nodig hebt om met succes volgende stappen te kunnen nemen. Tussen de sessies door werk je thuis aan opdrachten die je aan het denken zetten en waardoor je jezelf (nog) beter leert kennen. Met jouw unieke loopbaanstrategie kun jij na afronding van het traject doelgericht verder. Kosten voor het loopbaantraject bedragen EUR 450,00 ex btw (particulier).

 

Mocht je niet (in de buurt van) Haarlem, Amsterdam, Zwolle of Groningen wonen, dan kunnen we de sessies ook per Skype voeren. De kosten hiervoor bedragen EUR 399,00 ex btw (particulier).

 

Vragen of aanmelden? Bel of mail gerust.

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl