Een ochtend of een dag offline en daarna meteen aan de slag met nieuwe inzichten. Kort en daadkrachtig.

Éen dag offline met een heldere focus op jouw intuïtie, wensen en behoeften.

 

De ONE DAY MAGIC biedt in één dag veel inzichtrust en helderheid. Zonder een maandenlang coach traject zet jij in één dag grote stappen voorwaarts. je op bepaalde punten in je leven vast? Dus wil je dingen veranderen maar krijg je het in je eentje niet voor elkaar? Heb je het gevoel dat het leven buiten de gebaande paden misschien beter bij je past? Maar wil je eerst de diepte in voordat je andere keuzes gaat maken en wil je eveneens zo snel als het kan effectNa dit programma ben je in staat om een andere, beter passende richting aan je leven te geven.

 

Het programma is gevarieerd en uitdagend. Intensieve coaching, krachtige oefeningen en exclusieve 1:1 aandacht, zodat we volledig kunnen inzoomen op jouw thema en jouw persoonlijke groei centraal staat. Aan de hand van bewezen effectieve methodieken en verrassende interventies, leer je:

 

      Jezelf beter kennen.

      Waarom je steeds weer in dezelfde valkuilen stapt.

      Om te luisteren naar je innerlijke stem. En om daarop te vertrouwen.

      Keuzes te maken die goed voor je zijn. Zonder jezelf steeds af te vragen wat de ander daarvan vindt.

      Hoe je zelf richting kunt geven aan je leven.

      Hoe je nieuw gedrag kunt toepassen en zo sneller en effectiever je doelen haalt.

 

Na afloop van de ONE DAY MAGIC ontvang je van mij een stevig onderbouwde rapportage waarin jouw persoonlijkheid aan de hand van testen en oefeningen wordt geanalyseerd en beschreven.

 

Het programma (10.00 tot 15.00 uur) ziet er als volgt uit:

 

WIE BEN IK ECHT? Ter voorbereiding op deze dag maak je thuis een uitgebreide persoonlijkheidstest. Nadat we deze hebben besproken is het voor jou makkelijker om je doel en verlangen te (her)formuleren. Vervolgens gaan we naar buiten voor een wandelsessie. Stilte en diepgaande gesprekken wisselen elkaar af. Wat wil je veranderen en waarom? Is het haalbaar? Wat houdt je tegen? In de natuur is het makkelijker is om op een afstand naar jezelf te kijken. Met een hoop nieuwe inzichten gaan we terug naar onze sfeervolle werkplek voor één dag.

 

LUNCH & REFLECTIE. Eenmaal terug ga je uitgebreid en gezond lunchen en neem je de tijd om te reflecteren: wat heb je in de ochtend al ontdekt, gezien en geleerd? Al jouw inzichten nemen we mee naar het middagprogramma. Een programma waarin doeltreffende en inspirerende oefeningen centraal staan.

 

BAAS BOVEN BAAS: leiding nemen over je eigen leven.

      Tijdens de wandeling hebben we ingezoomd op gedrag waarmee je op korte termijn negatieve gevoelens uit de weg gaat, maar dat er op lange termijn voor zorgt dat je verder van je doel af komt te staan. Hier gaan we, eenmaal terug, dieper op in aan de hand van verschillende methodieken en oefeningen. Deze helpen om je open te stellen voor ander, positief gedrag.

      We zijn gewend om te handelen vanuit ons denken. Voelen is vaak ondergesneeuwd. Tijdens de ONE DAY MAGIC ga je veel meer voelen en minder denken. Verfrissend en inspirerend!

  

BLIJVEND POSITIEF VERANDEREN: hoe doe je dat?

Hoe zorg je dat nieuwe inzichten het gewenste effect hebben en dat je niet terugvalt in oude patronen? Samen onderzoeken we welke stappen je moet zetten om doelen die voor jou van belang zijn te verwezenlijken.

 

FOLLOW-UP. Gedurende een maand ben ik jouw buddy op afstand: ik begeleid en support je op de vlakken waar je extra hulp nodig hebt. We houden je doel voor ogen en zorgen ervoor dat je je nieuwe gedrag blijft toepassen. Tijdens twee telefonische follow-up sessies bied ik jou de hulp die je op dat moment nog nodig hebt.

 

GROW! Ben je toe aan een volgende stap in je leven? Wil je drempels wegnemen zodat je als mens kunt groeien en echt verder komt? De ONE DAY MAGIC kost EUR 595,00 ex btw  en is incl. 6 uur exclusieve aandacht,  een persoonlijkheidstest en analyse, coaching, lunch, koffie, thee en follow-up.

 

MAGIC MORNING: Het is ook mogelijk om te kiezen voor een intensief ochtendprogramma van 09.00 uur tot 12.00 uur. Gebaseerd op de ODM, maar zonder persoonlijkheidstest en rapportage. Wel inclusief 1:1 coaching en koffie en 1x een telefonische follow-up sessie. EUR 255,00 ex btw.

 

N.B. Indien jouw verlangen om te veranderen werkgerelateerd is, dan kun je je werkgever vragen of hij deze intensive wil bekostigen. Kosten voor zakelijke trajecten zijn aftrekbaar van de belasting.

 

Vragen of aanmelden? Bel of mail gerust.

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl