ONE DAY MAGIC | Wanneer je toe bent aan een volgende stap in je leven. 

 

Loop je op bepaalde punten in je leven vast? Wil je dingen veranderen maar krijg je het in je eentje niet voor elkaar? Heb je het gevoel dat het leven buiten de gebaande paden misschien beter bij je past? Maar wil je eerst de diepte in voordat je andere keuzes gaat maken en wil je eveneens zo snel als het kan effectDe ONE DAY MAGIC biedt in één dag veel inzicht, rust en helderheid. Zonder een maandenlang traject zet jij in één dag grote stappen voorwaarts. Na dit programma ben je in staat om een andere, beter passende richting aan je leven te geven.

 

Het programma: afwisselend en uitdagend. De ODM bestaat uit intensieve coaching, uitdagende oefeningen en exclusieve 1:1 aandacht, zodat we volledig kunnen inzoomen op jouw thema en jouw persoonlijke groei centraal staat. Aan de hand van bewezen effectieve methodieken en verrassende interventies, leer je:

 

      Jezelf beter kennen.

      Waarom je steeds weer in dezelfde valkuilen stapt.

      Om te luisteren naar je innerlijke stem. En om daarop te vertrouwen.

      Keuzes te maken die goed voor je zijn. Zonder jezelf steeds af te vragen wat de ander daarvan vindt.

      Hoe je zelf richting kunt geven aan je leven.

      Hoe je nieuw gedrag kunt toepassen en zo sneller en effectiever je doelen haalt.

 

Na afloop van de ONE DAY MAGIC ontvang je van mij een stevig onderbouwde rapportage waarin jouw persoonlijkheid aan de hand van testen en oefeningen wordt geanalyseerd en beschreven.

 

Het programma (09.30 tot 15.00 uur) ziet er als volgt uit:

 

WIE BEN IK ECHT? Ter voorbereiding op deze dag maak je thuis een uitgebreide persoonlijkheidstest. Nadat we deze hebben besproken is het voor jou makkelijker om je doel en verlangen te (her)formuleren. Vervolgens gaan we naar buiten voor een wandelsessie. Stilte en diepgaande gesprekken wisselen elkaar af. Wat wil je veranderen en waarom? Is het haalbaar? Wat houdt je tegen? De kracht van wandelen in de natuur is dat het makkelijker is om op een afstand naar jezelf te kijken. Met een hoop nieuwe inzichten gaan we terug naar onze sfeervolle werkplek voor één dag.

 

LUNCH & REFLECTIE. Eenmaal terug ga je uitgebreid en gezond lunchen en neem je de tijd om te reflecteren: wat heb je in de ochtend al ontdekt, gezien en geleerd? Al jouw inzichten nemen we mee naar het middagprogramma. Een programma waarin doeltreffende en inspirerende oefeningen centraal staan.

 

BAAS BOVEN BAAS: leiding nemen over je eigen leven.

      Tijdens de wandeling hebben we ingezoomd op gedrag waarmee je op korte termijn negatieve gevoelens uit de weg gaat, maar dat er op lange termijn voor zorgt dat je verder van je doel af komt te staan. Hier gaan we, eenmaal terug, dieper op in aan de hand van verschillende methodieken en oefeningen. Deze helpen om je open te stellen voor ander, positief gedrag.

      We zijn gewend om te handelen vanuit ons denken. Voelen is vaak ondergesneeuwd. Door middel van een verrassende oefening laat ik je ervaren wat er gebeurt wanneer je gevoel toelaat en daar bewust bij stilstaat. Lastige situaties worden ineens een stuk minder complex omdat je leert om er anders mee om te gaan. 

  

BLIJVEND POSITIEF VERANDEREN: hoe doe je dat?

Hoe zorg je dat nieuwe inzichten het gewenste effect hebben? Samen onderzoeken we welke stappen je moet zetten om te komen waar je wilt zijn. We sluiten de dag af met een schrijfopdracht. Deze opdracht is waardevol en zal voor altijd de moeite waard zijn om terug te lezen.

 

FOLLOW-UP. Gedurende een maand ben ik jouw buddy op afstand: ik begeleid en support je op de vlakken waar je extra hulp nodig hebt. We houden je doel voor ogen en zorgen ervoor dat je je nieuwe gedrag blijft toepassen. Tijdens twee telefonische follow-up sessies bespreken we waar je staat, wat nog lastig is en wat je nodig hebt om de balans en focus te behouden.

 

GROW! Ben je toe aan een volgende stap in je leven? Wil je drempels wegnemen zodat je als mens kunt groeien en echt verder komt? De ONE DAY MAGIC kost EUR 595,00 ex btw  en is incl. 6 uur exclusieve aandacht,  een persoonlijkheidstest en analyse, coaching, lunch, koffie, thee en follow-up.

 

N.B. Indien jouw verlangen om te veranderen werkgerelateerd is, dan kun je je werkgever vragen of hij deze intensive wil bekostigen. Kosten voor zakelijke trajecten zijn aftrekbaar van de belasting.

 

Vragen of aanmelden? Bel of mail gerust.

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl