In 1 dag meer helderheid voor vrouwen die vastlopen.

Éen dag die helemaal gaat over jou. 

 

De ONE DAY MAGIC (ODM) helpt je om in 1 dag weer kansen en oplossingen te zien. In totaal focus je zes uur lang focus je op iets dat aandacht nodig heeft. Geen regulier (en doorgaans lang) coach traject, maar 1 dag die een vastgelopen situatie openbreekt. Aan de hand van oefeningen en coaching leggen we op een praktische manier snel de vinger op de zere plek. Na de ODM ben je verlost van het ‘ik loop vast’-gevoel en ben je in staat om dingen meteen anders te doen. 

 

De ODM is een uitdagende en inspirerende dag. Intensieve gesprekken en krachtige oefeningen wisselen elkaar af zodat we volledig kunnen inzoomen op dat wat jouw aandacht nodig heeft. Door het toepassen van effectieve methodieken en verrassende interventies is het voor jou makkelijker om met een open en frisse blik naar een bepaalde situatie te kijken. 

 

Wat levert het op?

- Je bent in staat om uít je vastgelopen situatie te stappen, zodat er nieuwe energie vrijkomt waarmee je dingen anders gaat doen

- Je ontdekt dat jouw probleem wél oplosbaar is

- Je voelt je opgelucht en bevrijd

- Je voelt je lichter, energieker en vrolijker

 

Klaar om dingen ánders te doen!

 

OP MAAT. Nadat wij telefonisch kennis hebben gemaakt, maak ik een programma op maat, maar twee belangrijke onderwerpen staan vast:

 

WIE BEN IK? Thuis start je met het maken van twee opdrachten, waaronder een uitgebreide persoonlijkheidstest, die ervoor zorgen dat er al meteen van alles bij je gaat borrelen en stromen. De uitkomst van deze opdrachten vormen de basis voor jouw ODM.

 

WAT WIL IK BEREIKEN? Nadat we de opdrachten hebben besproken en geëvalueerd is het voor jou makkelijker om je doel en verlangen te (her)formuleren. Je hebt een helder beeld van je probleem. Wat wil je veranderen en waarom? Is het haalbaar? Wat houdt je tegen? 

 

De rest van het programma is afhankelijk van jouw behoefte, maar zorgt er in elk geval voor dat jij in 1 dag het licht (weer) ziet en weet: ‘Dit past bij mij’, ‘Dit moet ik doen’ of ‘Dit wil ik echt.'

 

FOLLOW-UP. Na de ODM spreken we elkaar nog een keer tijdens een online focus-sessie. Zo lukt het je beter om scherp en gefocust te blijven en zal het in de praktijk brengen van je nieuwe gedrag makkelijker zijn.

 

GROW! Ben je toe aan een volgende stap in je leven? Wil je drempels wegnemen zodat je als mens kunt groeien en echt verder komt? De ONE DAY MAGIC kost EUR 497,00 exclusief btw en is inclusief 6 uur exclusieve aandacht, een persoonlijkheidstest en analyse, coaching, koffie, thee en follow-up. Voor zakelijke trajecten geldt een ander tarief. 

 

Heb je meer nodig na deze dag? Dan zijn er uiteraard vervolgmogelijkheden.

 

Tip: Vraag je werkgever om deze XL sessie voor jou te bekostigen. Veel werkgevers hebben budget en de kosten zijn aftrekbaar voor de belasting.

 

Vragen of aanmelden? Bel of mail gerust. Check ook www.onedaymagic.nl.

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl