Meer in je kracht door personal coaching.

Life coaching. Weet je niet meer welke koers je wilt varen, loopt je relatie niet lekker of word je belemmert door onzekerheid? Heb je last van stress of pieker je veel? Ben je continue aan het pleasen waardoor je aan jezelf voorbij gaat? Bij al deze, en een hoop andere, vraagstukken werkt coaching enorm effectief.

 

Zicht op je kracht. Tijdens een coach traject help ik je om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en het effect daarvan op jezelf, maar ook op anderen. Wanneer je je bewust bent van je eigen kracht en drijfveren is het makkelijker om te veranderen. Het resultaat is meer balans, minder stress en een groter gevoel van vrijheid. 

 

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling: altijd een goed idee.

Even stilstaan met een volledige focus op jezelf is altijd een goede investering. Het houdt je scherp, zet je aan het denken en zorgt ervoor dat je in beweging blijft. Je werkt gericht en gefocust aan je persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen tijdens de sessie, maar ook tussen de verschillende sessies door.  

 

De investering

Ik werk met een standaard pakket van vijf sessies. De kosten hiervoor bedragen EUR 525,00 ex btw (particulier)Dit is inclusief voorbereiding, opdrachten en eventuele extra input. Uiteraard kan het traject verlengd worden indien hier behoefte aan is. 

 

Vragen of aanmelden? Bel of mail gerust.


Monique: "De grote mate van bewustwording heeft me gebracht wat ik zocht: meer zelfvertrouwen."

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl