Personal coaching in Haarlem

Weet je eigenlijk niet wat je nu met je leven wilt, loopt je relatie niet lekker of doe je niet de dingen die je wilt doen omdat je onzeker bent? Heb je last van stress of lig je regelmatig ’s nachts wakker? Ben je continue aan het pleasen waardoor je aan jezelf voorbij gaat? Over dit soort belangrijke zaken kun je flink piekeren. Voorkom problemen en schenk voldoende aandacht aan jezelf. Dit is een essentiële stap die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Meer in je kracht met personal coaching

Als personal coach help ik je te leren om naar je intuïtie te luisteren zodat jezelf zijn vanzelfsprekend voor je wordt. Je krijgt helder inzicht in jezelf, je wensen en de gedachten en acties die jou belemmeren. Hierbij proberen we een antwoord te vinden op vragen als: wat wil je, wat kun je en wat doe je (niet) om te bereiken wat je het liefste wilt? Wat is het effect hiervan op jezelf en op anderen? Door bewuster te worden van je eigen kracht en drijfveren is het makkelijker om te veranderen

 

Even stilstaan met een volledige focus op jezelf is altijd een goede investering. Het houdt je scherp, zet je op een positieve manier aan het denken en zorgt ervoor dat je in beweging blijft. 

 

Welke coachingsvorm je ook kiest, we werken altijd gericht en gefocust aan je persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen tijdens de sessie, maar ook tussen de verschillende sessies door. Het resultaat is meer balans, minder stress en een groter gevoel van vrijheid. 

 

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem gerust contact op. Bel mij op 06 18 51 87 91 of stuur een mailtje naar heidi@heidicoacht.nl.


Monique: "De grote mate van bewustwording heeft me gebracht wat ik zocht: meer zelfvertrouwen."

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl

Logo certificering Nonons coaching