Meer in je kracht door personal coaching.

Life coaching. Weet je eigenlijk gewoon niet wat je nu met je leven wilt, loopt je relatie niet lekker of doe je niet de dingen die je wilt doen omdat je onzeker bent? Heb je last van stress of pieker je veel? Ben je continue aan het pleasen waardoor je aan jezelf voorbij gaat? Ik help je om je te leren om naar je intuïtie te luisteren zodat jezelf zijn vanzelfsprekend voor je wordt.

 

Zicht op je sterke kanten. Tijdens een coach traject help ik je om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en het effect daarvan op jezelf, maar ook op anderen. Wanneer je je bewust bent van je eigen kracht en drijfveren is het makkelijker om te veranderen. Het resultaat is meer balans, minder stress en een groter gevoel van vrijheid. 

 

Wat wil ik?

Even stilstaan met een volledige focus op jezelf is altijd een goede investering. Het houdt je scherp, zet je aan het denken en zorgt ervoor dat je in beweging blijft. Je werkt gericht en gefocust aan je persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen tijdens de sessie, maar ook tussen de verschillende sessies door.  

 

De investering

Ik werk met een standaard pakket van vijf sessies. De kosten hiervoor bedragen EUR 525,00 ex btw (particulier)Dit is inclusief voorbereiding, opdrachten en eventuele extra input. Uiteraard kan het traject verlengd worden indien hier behoefte aan is. 

 

Vragen of aanmelden? Bel of mail gerust.


Monique: "De grote mate van bewustwording heeft me gebracht wat ik zocht: meer zelfvertrouwen."

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl