Focussessie

Éven tijd voor jezelf

Soms lopen dingen in je leven niet lekker. Je staat op het punt om een belangrijke keuze te maken, maar je durft niet. Je slaapt slecht omdat je veel piekert. Of je bent minder productief omdat het zo druk is in je hoofd. Dat rotgevoel negeren werkt heel even, maar op de lange termijn ontstaan er klachten of situaties die je liever wilt voorkomen. Een focussessie helpt je om je leven op orde te houden. Even stoom afblazen en daarna meteen ander gedrag inzetten. Dag stress, hallo vertrouwen en daadkracht.   

Behoefte aan vooruitgang. Heb jij nu behoefte aan reflectie en aan iemand die kritisch en zonder oordeel met je meekijkt? Dan maak ik graag 45 minuten tijd voor je vrij. Dit is een laagdrempelige maar effectieve manier om in korte tijd anders, met een frisse blik, naar een lastige of complexe situatie te kijken. 

 

Thomas (31) boekt regelmatig een focus-sessie: "Het is voor mij een prettige manier tot zelfreflectie. Ik leid een druk leven en ben net vader geworden. Deze sessies helpen me om knopen door te hakken of om anders naar dingen te kijken. Na een helder gesprek met Heidi heb ik meer energie en vertrouwen. Heidi is eerlijk en kritisch, precies wat ik in hectische tijden nodig heb." 

 

Het werkt als volgt:

-        Ons gesprek duurt drie kwartier (online via Zoom of in Haarlem al wandelend door een mooi natuurgebied, bijvoorbeeld). Voordat we elkaar spreken app of mail je mij het onderwerp waar je op wilt inzoomen. Ik geef oprechte aandacht en stel kritische vragen die je helpen om op een andere manier dan je gewend bent te kijken naar jouw situatie. Zo leer je meteen hoe je zelf kunt aansturen op positieve verandering.

 

Een focussessie kan een opstap zijn naar een regulier coachtraject, maar dat hoeft niet. Misschien is 1 sessie voor nu al voldoende. De vergoeding bedraagt EUR 75,00. 

 

Hulp nodig bij keuzes maken of ben je toe aan meer rust in je leven? Neem gerust contact op, dan plannen we op z.s.m. een sessie in.

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl

Logo certificering Nonons coaching