Met een kop koffie in de hand aan de slag met een vraag of thema. Meer focus gegarandeerd.

Ruimte in je hoofd

Soms lopen dingen in je leven even niet lekker. Je staat op het punt om een belangrijke keuze te maken, maar je durft niet. Je slaapt slecht omdat je veel piekert. Of je bent minder productief omdat het zo druk is in je hoofd. Dat rotgevoel negeren werkt heel even, maar op de lange termijn ontstaan er klachten of situaties die je liever wilt voorkomen.

 

-     

Behoefte aan vooruitgang. Heb jij nu behoefte aan reflectie en aan iemand die kritisch en zonder oordeel met je meekijkt? Dan drink ik graag koffie met je. Een laagdrempelige maar effectieve manier om in korte tijd anders, met een frisse blik, naar een lastige of complexe situatie te kijken. 

 

Thomas (31) boekt regelmatig een Koffie & Koers bepalen sessie: "Het is voor mij een prettige manier tot zelfreflectie. Ik leid een druk leven en ben net vader geworden. Deze sessies helpen me om knopen door te hakken of om anders naar dingen te kijken. Na een straffe espresso en een uitdagend gesprek met Heidi heb ik meer energie en vertrouwen. Heidi is eerlijk en kritisch, precies wat ik in hectische tijden nodig heb." 

 

Het werkt als volgt:

-        Ik regel lekkere koffie of thee, welke we nuttigen op een sfeervolle plek in Haarlem of Amsterdam. We voeren  in vertrouwen 1 gesprek van circa 60 minuten. Ik geef oprechte aandacht en stel kritische vragen die je helpen om op een andere manier dan je gewend bent te kijken naar jouw situatie. Zo leer je meteen hoe je zelf kunt aansturen op positieve verandering. 

 

KOFFIE & KOERS bepalen zorgt voor meer ruimte in je hoofd en een frisse blik. Je gaat sowieso met nieuwe inzichten en meer energie naar huis. Het kán een opstap zijn naar een regulier coachtraject, maar dat hoeft niet. Misschien is 1 sessie voor nu al voldoende. De vergoeding bedraagt EUR 75,00 (dat is inclusief 1 koffie of thee). 

 

Hulp nodig bij keuzes maken of ben je toe aan meer rust in je leven? Stuur een mail naar heidi@heidicoacht.nl, dan plannen we op korte termijn een k&k-sessie in. Overigens is het ook mogelijk om een Skype-sessie te boeken: snel en op alle dagen van de week, ook 's avonds. 

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl