De eerste stap naar een gezonder leven. Geen dieet maar bewegen is het beste recept.

De eerste stap naar een gezond, energiek en vitaal leven!

 

Voldoende beweging is essentieel om zowel mentaal als fysiek een gezond leven te leiden. Om gezond te leven hoef je het roer niet radicaal om te gooien, maar bewust andere, gezondere keuzes maken, in combinatie met bewegen levert wel heel veel op. RUN BABY RUN is een effectief vitaliteitsprogramma voor mensen die meer willen bewegen maar dat in hun eentje niet voor elkaar krijgen.

 

Fit, vitaal en sterk. Jij ook.

In mei 2018 besloot ik om mijn passie voor bewegen, hardlopen in het bijzonder, in te gaan zetten voor mensen die heel graag gezonder willen worden, maar dat in hun eentje niet voor elkaar krijgen.  RUN BABY RUN is actief in Haarlem en Groningen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen, dus meer steden zullen volgen!

 

Het RUN BABY RUN-programma duurt acht weken en volgens een veilig hardloopschema leer je om 3 tot 5 kilometer onafgebroken te hardlopen. Helemaal in je eigen tempo, waarbij de deelnemers elkaar enorm stimuleren. Precies wat je nodig hebt om echt verder te komen. RUN BABY RUN legt een gezonde basis voor een betere conditie. En als je daar eenmaal bent is de kans dat je terugvalt in oude, ongezonde, patronen minder groot. 

 

Passie voor bewegen

Ik ben gecertificeerd coach en al jaren fervent hardloopster. Vanuit mijn eigen passie en coach opleiding kan ik mensen in beweging krijgen en motiveren. Ook help ik deelnemers om valkuilen te omzeilen. Én om vol te houden. Een van de krachten is het trainen in de groep. Het delen van de vooruitgang met elkaar werkt geweldig motiverend. Regelmatig hoor ik: ‘Als ik alleen was geweest, dan was ik echt niet gegaan’.

 

 

Hoe oud-deelnemers terugkijken op hun deelname:

BRANDA: "Na drie jaar ziek te zijn geweest wilde ik heel graag weer beginnen met hardlopen. In mijn eentje lukte het maar niet om de draad weer op te pakken. Inmiddels ren ik 5 kilometer. En blij dat ben! Ik ga door voor de 10!"

 

ILONA: "Het lukte me niet om op eigen kracht de deur uit te komen. Misschien een 'slap' excuus, maar mijn twee kleine schatten van 2 en 4 slurpen aardig wat energie op. Ik ben heel blij dat ik onder begeleiding van Heidi ben gaan trainen. Vooral de opbouw van de lessen vond ik prettig: voor iedereen haalbaar. Nooit gedacht dat ik al zo snel 5 km zou kunnen rennen en dat geeft een goed gevoel. Het enthousiasme van Heidi heeft daar zeker bij geholpen."

 

NYNKE: "Na 3 weken trainen in de groep merkte ik vooruitgang en kreeg ik er zowaar lol in! Inmiddels ren ik 5 kilometer. Ik ervaar de 3 x 30 minuten per week echt als ‘me-time’. Ik ben trots op mezelf en op Heidi, die me toch maar mooi zover gekregen heeft!"

 

 

Doe je mee? Kies één van de drie opties: 

  • Kies voor een wekelijkse groepstraining in Haarlem of Groningen waarin je het hardlopen op een veilige manier onder de knie krijgt. Volg de updates op Instagram of stuur een mail om te horen wanneer er een nieuwe groep start. Naast de groepstraining train je zelf ook twee keer per week een half uur (in totaal dus anderhalf uur per week). De investering voor dit programma bedraagt EUR 85,00 per persoon en is inclusief hardloopschema en deelname aan de exclusieve appgroep waarin tip & trics worden gedeeld. Je mag ook je eigen groep samenstellen met een minimum van vijf deelnemers. Daag je vrienden, collega's en buren uit!
  • Wil je liever in je eentje aan de slag? Omdat je dat fijner vindt en omdat je de kans groter acht dat jij dit programma dan succesvol afsluit? Dat kan.  Het 1:1 traject (3 trainingen per week, waarvan 1 met een RBR trainer) is exclusief voor jou en wordt aangevuld met extra begeleiding en coaching. Tijden en locatie stemmen we in onderling overleg af en starten kan op korte termijn. De kosten voor twee maanden RBR bedragen EUR 155,00. 
  • Woon je niet in Haarlem of Groningen maar wil je wel starten met fitter worden? Kies dan voor de DIY optie: je ontvangt het magische RBR schema en kunt meteen starten: hardloopschoenen aan en GOWekelijks heb je via de app of telefonisch contact met een van de RBR trainers om je voortgang te bewaken. Dit houdt je gefocust en vergroot de kans dat je doorzet. Kosten bedragen slechts EUR 40,00.

Wil je je aanmelden of meer info? Stuur een mail naar heidi@heidicoacht.nl of bel: 06-18518791.

 

Wil jij bijdragen aan onze missie om zoveel mogelijk mensen meer te laten bewegen? Wij zoeken doorlopend nieuwe RUN BABY RUN-trainers.  Interesse? Stuur een mail, wie weet matchen we!

 

BOOST JE BUSINESS met TEAM FITTER: Vitale en energieke werknemers zijn productiever, creatiever en minder vaak ziek. Wil jij je werknemers dit vitaliteitsprogramma aanbieden en zo meer werkgeluk creëren?? Via deze link lees je alle informatie en mogelijkheden. 

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl