Meer werkgeluk binnen een hecht team: Team Fitter maakt medewerkers vitaal en energiek.

BOOST JE BUSINESS MET MORE HAPPINESS AT WORK

Tal van onderzoeken wijzen uit dat sporten bijdraagt aan een betere gezondheid en een hogere arbeidsproductiviteit. Daarom is TEAM FITTER, een effectief en krachtig vitaliteitsprogramma, waardevol om in te zetten binnen jouw bedrijf. Samen werken aan een betere conditie draagt bij aan meer tevredenheid van werknemers, minder ziekteverzuim, meer loyaliteit en teamspirit. TEAM FITTER is actief in Amsterdam, Groningen en Haarlem.

 

BEWEZEN EFFECTIEF: TEAM FITTER zorgt dat de conditie van deelnemers met sprongen toeneemt en het team (nog) hechter wordt.  De waarde van een fitte werknemer groot. Zo was een van de uitkomsten van een onderzoek van TNO: De groei van een organisatie hangt af van de persoonlijke groei en performance van de medewerkers. Gezonde werknemers presteren beter: een toename van de arbeidsproductiviteit van gemiddeld 12,5% en minder verzuim (van 9% naar 2%). TEAM FITTER bevordert de werksfeer en brengt collegialiteit naar een hoger level en is bovenal effectief.

 

Ben jij als werkgever klaar om daaraan bij te dragen? Dit is hoe het werkt:

Gedurende acht weken verzorg ik wekelijks een groepstraining. Deze duurt 45 minuten en is inclusief korte warming-up en cooling down. Naast de groepstraining dient elke deelnemer per week 2x zelfstandig te trainen (30 minuten per keer) volgens het veilige hardloopschema dat we gebruiken. Deelname aan dit programma kost dus per week nog geen twee uur. Aan het einde van het programma heeft elke deelnemer de basis gelegd voor een stevige en gezonde basisconditie. Door medewerkers te laten ervaren wat het effect van bewegen is en door dat met elkaar te delen, is de kans dat mensen terugvallen in oude, ongezonde, patronen minder groot. Er wordt per groep een appgroep aangemaakt waarin het schema, tips en afspraken worden gedeeld. Belangrijker nog is dat de deelnemers elkaar via deze weg motiveren en enthousiasmeren om te trainen, vol te houden en niet op te geven.

 

Een aantal feiten op een rij over de kracht van bewegen:

 

Sporten onder werktijd

Het verminderen van de werkuren en daarvoor in de plaats sporttijd (bij voorkeur twee uur per week) beschikbaar stellen vermindert de werkdruk aanzienlijk, waardoor de werkkwaliteit en het werkvermogen toenemen en het ziekteverzuim daalt.

 

Gelukkiger, gezonder en alerter

Bedrijven die hun mensen de ruimte bieden om onder werktijd te sporten, hebben ervaren dat werknemers gelukkiger en gezonder lijken en aanzienlijk alerter en energieker zijn.

 

Succesvoller

Onderzoek wijst ook uit dat sporten een directe invloed heeft op het energieniveau, een betere gezondheid en op langere termijn met name het succes op de werkvloer vergroot.

 

Starten met TEAM FITTER? Stuur een mail naar heidi@heidicoacht.nl voor meer info. 

 

Contact

Benieuwd of wij matchen? Neem vrijblijvend contact op. Ik coach in Haarlem, Amsterdam, Zwolle en Groningen.

 

 

Heidicoacht | Heidi Kruize

Schoterveenstraat 23, Haarlem

0618518791

heidi@heidicoacht.nl